bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Incompany
Masterclasses

Vind je de masterclasses interessant en wil je een op maat gemaakte versie voor je eigen team? Dat kan! Laat ons weten wat je doelstellingen zijn, wat de rollen zijn van de mensen die deelnemen aan de training en we maken graag een passend voorstel voor je – voor een live sessie, een online training of een hybride model.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

1:1
Coaching

Hoe goed een training ook is, in de praktijk komen de meeste vragen pas op wanneer je daadwerkelijk aan de slag gaat met het geleerde. Voor dat soort gevallen kun je bij Erik Jan of Annemieke terecht voor 1:1 coaching.

Erik Jan & Annemieke

Twijfel je over je gekozen strategie, heb je moeite om persona’s te definiëren, help je hulp nodig om je organisatie te overtuigen op een andere manier te meten en te rapporteren, vind je het moeilijk om geschikte content te produceren of worstel je met andere aspecten van je social media plan?

Neem een coaching-strippenkaart en we helpen je persoonlijk verder. Zo ben je verzekerd van een goed resultaat en een maximaal leereffect!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Security
Awareness

Erik Jan Koedijk is niet alleen expert op het gebied van sociale media. Hij introduceerde met SurfControl in 1999 als eerste aanbieder veilig surfen binnen scholen en organisaties en beveiligde met NOKIA en partners de grootste bedrijven ter wereld via secure end-to-end mobility. De afgelopen drie jaar werkte hij aan de campagnestrategie en uitvoering van Alert Online (een initiatief van de NCTV dat overheid, bedrijfsleven, onderwijs, wetenschap en consumenten in Nederland faciliteert en stimuleert samen te werken aan cybersecurity) en is hij bestuurslid van de stichting Security Awareness NL.

LEZING OF WEBINAR: ‘Cybersecurity is van iedereen’

In zijn inspirerende lezing ‘Cybersecurity is van iedereen’ neemt hij medewerkers op een leuke en inspirerende manier meer in de wereld van het Internet. Wat is jouw rol in het veilig houden van je digitale huis en werkplek? Hoe is het allemaal zover gekomen? En wat kun je er zelf tegen doen!

Waarom hacken hackers en hoe wordt het onderwerp COVID-19 actief gebruikt om in te breken in zowel kleine als grote organisaties? Tijdsduur: 60 tot 90 minuten inclusief Quiz en Q&A.

Offline of online?

De lezing kan zowel live op locatie als via een webinar worden gegeven. Heb je zelf geen geschikt webinarplatform, geen probleem, dan regelt Erik Jan een mogelijkheid via zijn interactieve systemen die samenwerken met jouw laptop/pc/tablet of smartphone.

Tarief:

€3.000 per sessie exclusief BTW (inclusief een online voorbespreking en het meenemen van jouw leerdoelstellingen voor uw personeel). In geval er meerdere sessies in een keer worden aangeschaft wordt er een pakketkorting toegepast. Voor een extra €500 kan Erik Jan ook de gehele technische organisatie van de webinar regelen.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Waarmee kunnen we je helpen?

  Ik heb interesse in:

  https://www.socialmediaplan.nl/wp-content/uploads/2020/04/floater-slider-red-lines.png

  Copyright© socialmediaplan.nl | Burg. Stramanweg 63, 1191 CX Ouderkerk aan de Amstel | Alle rechten voorbehouden

  Open WhatsApp
  1
  Chat met socialmediaplan.nl
  Welkom bij de socialmediaplan.nl chat! Wil je ons een bericht sturen klik dan op 'Open WhatsApp'